Mõned sõnad

Meist

KK Consulting

Kes me oleme

KK Consulting on Kai-Liisi ja Kaia juhitud raamatupidamis- ja konsultatsiooniettevõte, mis toob Sulle laiaulatusliku finantskogemuse. Oleme Sinu usaldusväärsed partnerid äriteekonna igal etapil, pakkudes tipptasemel raamatupidamist ja professionaalset nõustamist.

Kai-Liis Kreek

Raamatupidaja ja finantsnõustaja

Olen õppinud majandusarvestust ja oman ka raamatupidaja tase 5 kutsetunnistust. 2023. aastal omandasin Eesti Maaülikoolis sotsiaalteaduste magistrikraadi majandusarvestuses ja finantsjuhtimises. Raamatupidamisega olen seotud olnud 2017. aastast.

Oma tööd teen ma alati suure põnevuse ja hoolivusega, sest mulle meeldib aidata abivajajaid ning leida probleemidele lahendusi.

Tuleviku raamatupidamiselt ootan vähem käsitööd, seega kirjutasin ka oma magistritöö e-arvetest. Arvan, et elame väga põneval ajal. Raamatupidamise protsess on suures muutuses ning läbi selle on meil võimalus areneda ja õppida.

Kaia Rahkema

Konsultant ja assistent

Olen lõpetanud Tallinna Majanduskooli ärikorralduse erialal. Olen tegelenud aktiivselt ettevõtlusega üle viie aasta, see on andnud mulle teadmised, et mõista ettevõtte juhtimise keerukusi ning pakkuda praktilisi lahendusi. Minu jaoks on ettevõtlus väga põnev ja väljakutseid pakkuv ala kus võimalusi arenemiseks on lõputult. Olen omandanud mitmekesise kogemuse nii juhtival positsioonil kui ka juhiabina. Seetõttu saan pakkuda enda kliendile lahendusi mis puudutab ettevõtlust kui ka pakkuda assisteerimist. Suudan sinu ettevõttele pakkuda mitmekülgset tuge ja lahendusi firma asutamisest kuni likvideerimiseni.

Scroll to Top